Verzending van je order

Je bestelling via onze webshop moet uiteraard naar het gewenste adres worden verzonden. Je kunt bij ons ook kiezen voor het versturen naar een afhaalpunt van DPD. Handig als je niet altijd thuis bent en ook nog eens goedkoper!

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de €49,- zijn de verzendkosten gratis. Bij een lager bedrag worden er verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten zie je direct bij het afrekenen. Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten in Nederland en België.

Land Huisadres Pickuppoint Retourkosten
Nederland € 5,00 € 4,00 Gratis
België € 6,25 € 4,75 Gratis

Wil je de order ontvangen in het buitenland? Neem dan contact met ons op.

Verzendmethoden

Thuisbezorgd

Voor de verzending naar huisadressen maken wij gebruik van DPD en DHL. De keuze qua vervoerder is afhankelijk van de grootte van het pakket. Nadat het pakket wordt verzonden krijg je van ons een bericht. Het duurt doorgaans 1-2 werkdagen tot het pakket wordt bezorgd.

DPD pickuppoint

Sinds kort is het ook mogelijk om je bestelling te laten verzenden naar het dichtstbijzijnde pickuppoint van DPD. Je kan deze optie tijdens het afrekenen van je order aanvinken en selecteren. Voor een overzicht van mogelijke afhaalpunten verwijzen we je door naar de website van DPD.

Bestelling volgen

Track & Trace

Iedere bestelling krijgt een unieke trackingcode die wordt verzonden naar je e-mailadres zodra deze is aangemeld bij de vervoerder. Zo kun je handig zien wanneer de levering plaats zal vinden. Trackingcode niet ontvangen? Vraag hem handig en snel op via deze link.

Bezorgtijd

Bestellingen binnen Nederland die voor 15:00 uur op een werkdag zijn geplaatst, ontvang je meestal binnen 2 tot 3 werkdagen. Voor België geldt een langere levertijd, houd rekening met 3 tot 4 werkdagen.

Wanneer een product tijdelijk niet op voorraad is, word je hier per mail van op de hoogte gesteld. Wanneer je vragen hebt over de status van je bestelling, mail of bel ons dan gerust.

Wat als ik niet thuis ben?

Niet thuis op het moment dat de DPD Bezorger aan je deur stond? Dan heeft de bezorger een kaartje in je brievenbus gedaan met daarop een pakketinformatienummer.

Via https://www.mijndpdpakket.nl/login kun je met dit nummer een nieuwe bezorgafspraak maken of het afhaalpunt opzoeken.

Sociaal Verzonden Sokken

Voor het verzenden van jouw sokken hebben wij een lopende samenwerking met een instantie die het mogelijk maakt om werkervaringsplekken te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo draagt iedere bestelling bij onze webshop indirect bij, aan het ondersteunen van deze mensen om weer aan het werk te kunnen.