Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Op het gebruik van deze website (www.merinosokken.nl) zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

  Gebruik van informatie

  Stock Today BV streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Stock Today BV niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging voor juridisch advies.

  Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleen. Stock Today BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Stock Today BV en de gebruiker van de website ontstaan.

  E-mail

  Stock Today BV garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen en verwerkt, omdat tijdige ontvanst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Stock Today BV te correspondere, accepteert u dit risico.

  Hyperlinks

  Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Stock Today BV heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Stock Today BV aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden. 

  Intellectuele eigendomsrechten

  Alle publicaties en uitingen van Stock Today BV zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een aan andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Stock Today BV daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »