Meer Over ons

Bij merinosokken.nl zijn we helemaal weg van alles wat met merinowol te maken heeft. Het is de kwaliteit en speciale eigenschappen van merino wol die ervoor zorgt dat wij er alles aan doen om de bekendheid en toegankelijkheid van sokken met dit wol te vergroten.

Omdat we gespecialiseerd zijn in merino wollen sokken kun je bij ons rekenen op uitgebreide informatie over de sokken die wij te bieden hebben. Ook willen we een betrouwbaar advies geven en testen daarom zelf alle sokken die we aanbieden. Zo kun je op onze site terecht voor specifieke gebruikservaringen van onszelf en onze klanten!

Wie zijn wij?

Het team van merinosokken.nl bestaat inmiddels uit een team van fanatieke merinowol liefhebbers. Samen zijn we continu op zoek naar de beste merino wollen sokken en de nieuwste ontwikkellingen. Daarnaast zijn we erg actief op het internet met het promoten van de eigenschappen en kwaliteiten van merino wol. Ook hebben we vaak contact met podologen, waarmee we in samenwerkings verband merino wol adviseren.

Dankzij de brede kennis van merino sokken en heel wat testuren achter de rug, is ons team in staat je te voorzien van uitgebreide informatie en antwoorden op al je vragen! Stel ze dus gerust!

Waarom sokken van merino wol?

Zoals je wellicht zou verwachten, zijn we ervan overtuigd dat merino wol het enige garen is dat ervoor zorgt dat je echt goede sokken in huis haalt. En met goede reden! Zo hebben sokken van merino wol de volgende voordelen: merino sokken houden je voeten lekker droog en warm, zijn van nature antibacterieel en houden je voeten langer fris. Merino wol heeft een hogere dichtheid dan normaal wol waardoor het niet jeukt of kriebelt.

Sociaal verzonden

Sinds 2015 werken wij samen met ErvaarWerk voor het verwerken en versturen van onze bestellingen. ErvaarWerk biedt ondersteuning en begeleiding voor onze werknemers die te maken hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij dit geweldige bedrijf zijn wij in staat om met uiterste precisie iedere order te verwerken en te verzenden. Met als extra voordeel dat we leuk werk kunnen bieden aan mensen die langzaam weer de arbeidsmarkt op kunnen dankzij dit initiatief.