Garantie en Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@merinosokken.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Fabrieksgarantie

Al onze sokken en kousen behoren een redelijke levensduur te hebben. Je mag hierbij verwachten dat de sokken uiteindelijk slijten op plekken waar veel wrijving ontstaat. Dit kan ontstaan bij veelvuldig gebruik of te grote schoenen.

Het kan echter zo zijn dat er een fout is gemaakt bij het fabriceren van de sokken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan slecht of loslatend stiksel, zwakke garens, fouten in overgangen of het rafelen van de randen. Wanneer dit het geval is zullen de sokken slijtage of gebreken vertonen op plekken die je niet zou verwachten. Je kan in dat geval een beroep doen op de garantie en we zullen dan ook samen met de fabrikant de fouten rechtzetten zodat je een goed product in huis krijgt.

Beschadigd ontvangen?

Wanneer onze sokken worden geleverd is het natuurlijk niet het idee dat ze onderweg beschadigd raken. Alleen komt het natuurlijk wel eens voor. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail of telefoon; en we zorgen dat je uiteindelijk de bestelling ontvangt zoals we hem verstuurd hebben.

webwinkel Keurmerk

Wij zijn met onze webshop aangemeld bij het Webwinkelkeur.nl. Door ons conform de eisen van de markt en deze partij te houden aan de regels en wetten die van toepassing zijn op webshops, kun je bij ons erop vertrouwen dat je ontvangt wat je koopt. Ook gaan we op een serieuze manier met klachten en/of garanties om. Je vind merinosokken.nl op webwinkelkeur via de volgende link. Laat hier een review achter om te laten weten wat je van onze service vind.