Sociaal Verzonden Sokken

Posted by Gptencate 08-11-2017 0 Comment(s)

Onze pakketjes worden sociaal verzonden...

merino sokken weetjes

Al sinds enkele jaren versturen wij dagelijks pakketjes met sokken naar onze trouwe klanten. Wat ooit begon vanuit een klein kantoorpand, groeide uit tot een magazijn waar wij inmiddels honderden modellen op voorraad hebben. Voor de fullfillment van onze bestellingen hebben wij een team klaar staan dat bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Sociaal bedrijf?

Op het moment dat je een bestelling doet in onze webshop help je dus niet alleen jezelf aan mooie nieuwe sokken, maar help je hen ook met het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt. Het team telt zo'n 6 mannen en vrouwen die het picken en verzenden van de bestellingen iedere dag met veel enthousiasme en energie verwerken. Wij doen dit in samenwerking met een nederlands initiatief dat wordt begeleid door het bedrijf Ervaarwerk.
Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan de Nederlandse arbeidsmarkt.


Afstand tot de arbeidsmarkt?

Wanneer je om een bepaalde reden niet mee kunt komen op de reguliere arbeidsmarkt is het soms lastig om weer in het ritme te komen. Middels dagbesteding programma's zoals bij ons in het magazijn kunnen werknemers meelopen en werken in een regulier bedrijf. Door het stellen van leerdoelen en het bieden van goede begeleiding, zijn onze teammembers binnen no time weer klaar om carriere te maken!


Merinosokken.nl en Ervaarwerk

Het initiatief staat als een huis dankzij de hechte samenwerking met de mensen van Ervaarwerk. De dames en heren die vanuit dit bedrijf begeleiding en coaching bieden in ons eigen magazijn; zijn van onschatbare waarde voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Voor meer informatie over de werkzaamheden van ErvaarWerk verwijzen wij je graag door naar hun website.

Ook nieuwsgierig hoe een sociaal verzonden pakketje aanvoelt? Bestel dan een paar sokken bij ons en ontdek het verschil!

Bel ons 085 0013 102

Op werkdagen van 09:00 - 17:00

Stuur ons een mail

Antwoord binnen 24 uur

Contact via Facebook

Antwoord binnen 24 uur

Klantbeoordeling 9.2

En streven naar beter!