Merino

Merino Sokken op de markt gezien? Wij hebben ze!

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook de merino wollen sokken hebben die worden verkocht op de markt. Grote kans dat je het dan hebt over de sokken van Eureka. In een paar jaar tijd zijn deze mooie sokken met merino wol steeds populairder geworden. Ooit vormde de sokken de basis van ons assortiment. En nog altijd zijn het onze hardlopende modellen.

S-serie van Eureka

Omdat de modellen van Eureka allemaal met een “S” beginnen; kan het wat lastig zijn om het model te vinden dat je eerder op de markt hebt gekocht of gezien. Daarom vind je hier per categorie de verschillende modellen op een rij.

S1 = Merino Baby Sokjes

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het dragen van merino sokken! Deze schattige en vooral erg zachte merino wollen sokjes zijn bedoelt voor de kleintjes. Leuk om te geven als kraamvisite cadeau of in de weken erna. De sokjes zijn er in 2 maatvoeringen en vallen wat ruimer zodat ze nog lang gedragen kunnen worden.

S4 = Merino Huissokken met Anti-slip

Op zoek naar lekkere warme sokken waarmee je niet onderuit gaat op een gladde vloer? Dan is het S4 model met anti-slip van Eureka precies wat je zoekt! De sokken zijn gevoerd met badstof aan de binnenkant en daarom extra warm en zacht. Met de rubberen laag op de onderkant heb je goede grip op iedere ondergrond. Handig om als sloffen of huissokken te dragen.

S5 / S25 & S7 = Merino Sokken met Badstof Voering

Deze modellen zijn de all-round thermo sokken die je voeten goed warm houden in allerlei omstandigheden. Het S5 en S25 model zijn identiek en verschillen alleen qua kleur. Beide modellen zijn gevoerd met een extra dikke badstof voering. Het S7 model is een dunnere uitvoering van de S5. Deze sokken wil je hebben als je gaat wandelen in de kou. Maar ze zijn ook gewoon erg lekker om aan te doen als je koude voeten hebt in of om het huis.

S6 / S26 & S8 = Merino Kniekousen met Badstof Voering

De S6 en 26 zijn simpelweg de langere wollen kniekous variant van de S5&25. Wederom verschilt alleen de kleur tussen het S6 en S26 model. De sokken vallen tot onder de knie en het S8 model is een de dunnere uitvoering vergeleken bij het S6/26 model. De sokken zijn ideaal om te dragen in laarzen en houden zowel je voeten als onderbenen aangenaam warm. Ook de kniekousen zijn voorzien van een zachte badstof voering voor extra demping en warmte.

S9 & S29 = Zachte Merino Thermo & Huissokken

Beide series zijn hetzelfde en verschillen alleen qua kleur. De sokken worden in 4 maten gemaakt en dus ook door ons verkocht. Deze sokken zijn ideaal als huissok maar kunnen ook prima als wandelsok gedragen worden. Het model is voorzien van een badstof voering en hebben een gemiddelde dikte.

S13 & S14 = Dunne Merino Sokken & Kniekousen

Op zoek naar merino sokken met een normale dikte? Het S13 is net zo dik als je andere sokken en heeft een iets dikker voetbed met zachte badstof voering. Het S14 model is de kniekous variant van deze dunne merino sok. Deze sokken zijn het meest geschikt om te dragen in normale of nette schoenen. Omdat merino wol warmer en zachter is dan katoen, kun je uiteraard veel beter kiezen voor deze mooie sokken met bijna 80% merino wol.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over Eureka of merino sokken? Stuur ons een bericht via e-mail en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Neem nog een kijkje in onze webshop voor andere heerlijk zachte sokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *