Disclaimer en Privacy


Privacy regels bij Merinosokken.nl


Het merinosokken.nl team doet hun uiterste beste om de juistheid en volledigheid van de informatie en toelichtingen van onze site up-to-date te houden. Het is echter zo dat dit wel eens fout gaat en zijn daarom in geen enkel geval aansprakelijk voor de actualiteit en volledigheid van de informatie in onze webshop.

Ook kunnen wij geen garantie geven dat de aangeboden producten en diensten die wij leveren, altijd beschikbaar is en kan worden geboden tegen dezelfde algemene voorwaarden. Het auteursrecht op de inhoud, de vormgeving, het beeld en de programmatuur van deze site komt toe aan Merinosokken.nl en onze visuele partner die het thema heeft ontwikkeld.

Merinosokken.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de getoonde informatie en voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie. Met als uitzondering de getoonde prijzen en levercriteria die worden vermeld op de website ten tijde van uw bestelling.

Privacy Statement


Merinosokken.nl hecht grote waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Om deze reden worden uw persoonsgegevens met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, zodat u bij ons onbezorgd en veilig kunt shoppen.

Merinosokken.nl legt uw gegevens vast in een bestand, met als doel een dienstverlening te leveren van hoge kwaliteit. wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de uitvoering van activiteiten die op uw eigen initiatief zijn gestart of waarvoor u gevraagd bent mee te doen.

Ook leggen wij gegevens vast om onze dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van promotionele of speciale acties. Hierbij proberen wij rekening te houden met uw wensen als klant, en heeft u altijd de mogelijkheid om berichten van onze kant te beëindigen.

Mogelijk gebruiken wij uw gegevens om de volgende redenen:

- Om u op de hoogte houden van de status van uw bestelling.

- Om u op de hoogte houden van nieuwe producten of diensten d.m.v. een nieuwsbrief.

- Om service te verlenen zoals het opnieuw verzenden van inlog gegevens voor de webshop of ondersteuning bij het gebruik van de shop.


Toevoegingen en wijzigingen


Merinosokken.nl behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen aan onze privacy statement en webshop. Controleer om deze reden regelmatig onze privacy statement voor het meest actuele privacy beleid van Merinosokken.nl. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 


 

Klantenservice

 


 

Retourneren & Ruilen

Als je niet tevreden bent met je merinosokken aankoop, kun je je product(en) binnen 14 dagen na levering kosteloos retourneren of ruilen.

Lees verder >

Betalen & Bestellen

We accepteren iDeal, Visa, MasterCard en PayPal. Hier vind je ook meer informatie over mislukte of geweigerde betalingen en retourbetalingen.

Lees verder >

Verzending & Bezorging

Al je vragen over de hoogte van de verzendskosten en het bezorgen van je bestelling worden op deze pagina beantwoord.

Lees verder >

Je Merinosokken-account

Traceer je bestellingen, bekijk je bestelgeschiedenis en meld je retouren aan. Bewaar je maten, betaalmethode(s) en persoonlijke gegevens.

Lees verder >

Veelgestelde vragen

Vind hier snel een antwoord op een van je vragen. We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Lees verder >

Contact

Heb je een specifieke vraag over onze producten e/o je bestelling? Mail of bel ons dan gerust! Of gebruik ons handige Contactformulier >

E. info@merinsokken.nl / T. 050 5885468

Veilig winkelen

Onze webshop is beveiligd tegen het afhandig maken van persoonlijke informatie tijdens het bestelproces. Daarnaast kun je ook veilig betalen via je eigen bank.

Lees verder >

Garantie & Klachten

Onze garantievoorwaarden zijn volgens de Nederlandse wet. Omdat het een hygiëne product betreft wijken de regels af van standaard producten.

Lees verder >

Over merinosokken.nl

Wil je graag weten bij wie je merino sokken koopt? Maak dan kennis met het merinosokken team en lees meer over onze missie en insteek.

Lees verder >